11 November 2010

Testimonial CD

Entry ni ditulis sebagai hutang yg perlu dilangsaikan utk Kak Fir & Kak Liya..hihi..Harap memenuhi permintaan ye :)

Tapi sebelum tu...tgh2 sibuk nak upload gambar, ada iklan la pulak-settlekan peti yg tgh defrost. Ok done! Eh, kita layan gambar budak berdua ni dulu la.hihii..lama x enteprem..ahaks!

yg ni anak bujang mama yg dh pandai meniarap, senyum2, gelak2 & main sembur2
ni pulak kakak Auni yang dah makin panjang akal, bergaya atas 'car' -rembat kat MyDear..RM 60 je :)
Err..sila jangan usha novel kat belakang tu lebih2 ye..hihii..hanya untuk dilihat, bukan utk dibaca..ahaha..kedekut giler! Mama kalo bab novel, mmg kedekut! Buku 10 tahun lepas pun macam baru beli semalam taw! Punya la cermat tak bertempat. Siap pernah hangin lagi ngan adik sebab dia bawak pi sekolah, pastu balik2 je dh jadi macam belacan. Tah ler brapa banyak tangan dah lanyak..huhu..ok..ok..cukup pasal tu. Jauh menyimpang!
Ok, tu semua mukaddimah. Now masuk isi kandungan...review utk 2 jenis CD, ada pembetulan ek kak fir...silap bitau nama brand..ehehe...

Yang kiri tu namanya QQ Baby (button) , kanan- Sunny Baby (velcro). Ok, ni daku nak citer. Yg button ni adalah yg paling bagus kalo nk compare antara 4 brand yg daku dah pakai (Baby land ngan CoolaBaby malas nk snap..ehehe..sbb x disyorkan utk dibeli). Yg velcro tu jatuh no. 2. sbb budak2 bila dh besar especially baya2 Auni tu, dorang senang2 je bukak yg velcro tu nanti.


Ni material dalam yg velcro, sedikit kesat. Insert plak microfibre je-lupa nk snap gmbr. tp sbb materia luar dia (yg corak giraffe tu) velvet, so agak tahan la dr cepat bocor.

Yang QQ Baby ni plak, material dlm dia agak soft bila dh lama2 basuh, kira selesa la utk kulit bby. Insert guna bamboo-so, ni mmg x dpt dnafikan kuasa absorp yg sgt mantop. So, kalo nk google brand2 ni pon buleh. Rasanya byk blogshop yg jual. Harga siyes mmg lupa..tp x lebih dari RM 30-kes beli borong..ahaha..kalo tidak, mau cecah RM 40 kot :)
Kat sini ada jual QQ Baby Printed tu RM 35 1 pc
Nota kaki: Mari lah kita sama2 jimatkan alam sekitar...

2 comments:

s.a.m said...

selamatkan alam sekitar,jimatkan fulus ;)
dah vote!

Mama Zara said...

yeszaaa..tq kak jan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...