13 December 2010

Again..Kecilnya Dunia...

Subhanallah..maha suci Allah, kecil je dunia ni mama rasakan :) Memang tak sangka, dengan blogging ni mama leh jumpa diorang. Ari tu mama terjumpa Cik Jue a.k.a my cousin. Hari ni, terjumpa plak blog sahabat lama masa sekolah di Clifford dulu...

Dan yang lagi syoknya, we share the same passion! Alaa...apa lagi..stitching la..hihii... Kalau ada yang nak berkenalan, jom pi terjah blog Rubi ni :) (Klik sini)

Oke, tu je nak bagitau....excited weh! tak sangkakan dengan blog walking ni, leh jadi cam jejak kasih plak...haha

Ni plak aktiviti mama masa lunch, hari2 wajib! Masih menanti miracle after trying Shaklee. Rasanya dah nampak sket beza, EBM yang terhasil dah macam nak kuning2, sebelum ni ala2 white blue gitu. Ni dah macam nak kuning ijau pon ada gak. Ahaks!

Oke, memang tak nampka beza la lam gambar ni :)

3 comments:

Cik Su said...

ye ke.. bertuah la .. cik su tak jmpa sesape lagi nie

Solihin Zubir said...

hehe.. ingatkan fb je dpt temukan sahabat lama..
blog pon boleh..?

Mama Zara said...

Cik Sue..ye mama bertuah :)

Solihin: Kalau ngan FB x xcited sangat sbb dah biasa n semua org ada FB kot...ni dgn blog, x semua ada blog kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...