14 December 2010

Tilam apa yang best?

Oh..tetiba je citer pasal tilam pulak kan. Mama bukan apa, lately ni bangun pagi mesti rasa sengal2 badan, terus salahkan tilam. Sebab tilam tu macam dah terasa plak besi2nya..huhuu.... Masa beli dulu kemain lagi penjual tu kata bagusla..lembut la.. mahal sama jek cam tilam Vono! Eh, Vono best ke?

Hari ni kena gi kerja sendiri. Ni xde keje tunggu traffic light hijau, mama pun snap la gambar :) Sapa tau kat mana simpang 4 ni? hihiii...klu: Puchong

4 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

nie mesti nak msk area sri kembangan kot...:)

Mama Zara said...

salah..hehe...area puchong perdana :)

Liya said...

Menuju ke Bandar Puteri, Puchong?

tiefazatie said...

hah!baru nak teka nie sis!nk msk puchong perdana!

sbb awal thun ifa praktikal+keje jap kat tmn perindustrian puchong utama...hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...