26 December 2010

Bila Auni Sembelit...

Fresh from oven, dan tika saat ini, kakak masih tidur. Cuma dah dialihkan ke tilam. Tu pon setelah cubaan mengalihnya kali ke2. Dari malam semalam lagi, dia nangis2 nak beyak..tapi tak keluar2...

Tiap kali balik kampung, mesti macam ni. Kalau kat rumah sendiri, tak de plak.



7 comments:

azila said...

alahai..comelnya kakak tdo gtu..heheh.mmg kdg2 kt org dewasa pon kalo beralih tempat, susah gak kan nak tuuut tu..hehe

Mommy 2 Imans said...

my boy tu pun selalu sembelit..kalau salah makan ckit mesti sembelit..sampai naik2 urat leher meneran..kesian tenggokann..

Liya said...

Adam pun penah sembelit masa dlm hari... Gara2 mak kandung dia tak pantang betul2...

~ yus ~ said...

Alahai.kesiannya Auni. Memang selalu gitu ke kalau beralih tempat. Kena selalu makan buah-buahan ni...:)

Cik Jue said...

kesian airis..kak an try bagi pisang atau betik kalau tak kluar gak pi farmasi beli ubat ..mesti kluar punye...

alien said...

makan kacang gajus pun membantu jugak

Mama Zara said...

auni memang selalu gini kalau beralih tempat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...