24 December 2010

Dah lama buat, tapi peram.

Tak jugak jadi jeruk. Teka apa kah itu? Okey. Korang dah nampak kan? Tak payah teka-teka...hihi... Dah tak tau hasil yang ke berapa. Tak terkira. Tapi dah lama mama buat ni. Seminggu atau dua minggu lepas. Lupa lagi. Amnesia.

Ni nama dia long wallet. ala-ala wristlet pon ye gak. sebab ada tali. yang dicilok dari wallet lama. nak jahit sendiri. tapi malas. okeh. dah malas, tak leh nak kata apa lah kan. Jom layan gambar!



Setelah melalui fasa eksperimentasi, mama gagal lagi! Susunan yang tak praktikal. Sekali bukak, jatuh berterabur abes kad-kad itu...hohoooo

Gagal Lagi.

Bila nak berjaya ni?

Memang boleh bukak, jahit semula. Tapi adalah lebih baik buat yang baruuuu..Manfaatkan kain yang beli berkodi-kodi tu ye.

6 comments:

Rubi Hambali said...

wani beli kain kat ne??
mahal kat kain2 ni..
suggest la beli mn k?

Mama Zara said...

rubi, yg ni aku beli kat fabric fanatics. list2 blogshop yg aku suka beli sumer ada kt sebelah ni, under 'they are crafters'

amimarz said...

creative la mama zara ni....

Mama Zara said...

amimarz, x kretip lah..jeling2 tutorial jugak..hihi..

tomatokering :) said...

wahh~cantek lah . kretip betol lah . :)

Cik Jue said...

cantik....teruskan usaha pasti lepas ni tak gagal lagi...

kat opis tak boleh baca blog kak an sebab themes keluar putih jadi yang guna tulisan putis tu memang selamatlah..kat umah baru boleh buka n komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...