11 December 2010

Mana tempat yang best kat KL ni?

Morning olss….erk, walaupon dah lewat, tapi tak la lewat lagi kan..hihiii….

Ada idea tak, mana mama nak gi jalan2 hari ni? Cadangnya nak hala ke KL…tapi cam dah bosan je…rasa macam semua tempat kitorang dah jejak.

Dalam pala ni plan nak revisit ke:

Muzium, Petrosains, Pusat Sains Negara DLL

Tapi tu lah, sumer tu dah pegi…mana lagi yang best yep?

2 comments:

~ yus ~ said...

Duduk rumah pun best juga...:D

Area KL akak tak familiar so tak tahu nak bagi suggestion.

Shaa said...

Wani..
aku tag ko
http://mysweetyummy.blogspot.com/2010/12/contest-pertama-komensen.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...