20 December 2010

Mari Melawat Binatang Siri II (Makan Jagung)

Ingat tak entri mama yang ini ? Ekceli, perkara tu masih berlarutan. Cuma mama kena pandai pujuk atau umpan apa-apa untuk si kakak dekati Mama Sad smile. Contohnya, balik kerja kena ada habuan. So, dia excited kejap nak dekat ngan mama.

Sambungan kisah siang tadi (klik sini), lepas tengok gajah tu kitorang teruskan jalan2 lagi. Baru terasa lapar, so makan jagung je lah. Bila mama bukak je, so surprised! kakak yang selama ni tak suka jagung, datang tadah mulut. Yang lagi best nya, dia nak mama je! Oh…sungguh seronok. Sapa tak seronok kan kalau sebelum ni anak dara tu asyik berkepit dengan ‘pakwe’ dia je Smile

100_2248

Jalan-jalan sambil pegang tangan mama. Perkara yang sangat2 jarang dapat berlaku Smile

100_2250

Jumpa wakaf pon, tarik tangan mama ajak duduk. Nak makan jagung.

100_2253

Mengintai seladang..ponnnn dengan mama. Dah tak herankan pakwe dia lagi. Sebab? Kat tangan mama ada jagung Smile

100_2255

Suap banyak2…penuh mulut kakak…

100_2258

Nak duduk atas mama…papa nak snap gambar pon dah tak peduli. Mata tu dok aim kat jagung je…hihii…

100_2265

Dah penat jalan, ponnnn nak mama yang dukungkan. Sebab? mama ada jagung…haha…Walaupun agak berat dah, tapi mama seronok dapat dukung kakak. Bukan senang nak enjoy this moment Smile

3 comments:

Cik Jue said...

pandai zara nak dgn mama dia sebab dapat upah ye...

Shaa said...

tiap2 hari kena standby jagung lah pasni.....

cute lah zara....

wida said...

harap2 hubungan anak & mamanya akan terus mesra & rapat cam ni..
bestnya pergi zoo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...