30 December 2010

Pernah makan sambal hitam kuala lipis?

Hihiii..saja je nak buat orang kecur liur petang-petang ni kan....by the way, mama malas nak citer panjang-panjang...dah penah citer kat sini-->Sambal hitam

Plan sempena cuti 3 hari ni-nak all out buat sambal.... balik kampung haritu dapat la bekalan belimbing buluh rebus ni satu tupperware kecik tu... harap-harap angin rajin datang.

Sapa berminat nak order sila beratur di ruangan komen...hihii... kalau ikutkan sebelum ni, kejap je licin..ramai yang nak merasa :)

4 comments:

cek chun said...

macam pernah makan ni. mak kawan buat makan dengan nasi hujan panas tu. nasi yg kalerful tu :)

Cik Jue said...

kak an nak try jadi nak 2 ye..tapi nak ambil macam mana ye???
ape pun hantar kat inbox fb ye...

amimarz said...

sambal hitam ni fav my hubby!!! Sape2 yang belum rasa, better grab & try it!!!

Sofya said...

ist time tgk ngan dengar... makan apa tah lagi.. wani, nt akak pegi sana jgn lupa jamu ni k

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...