10 January 2011

Happy Beday kakak!

100_2813

“Em….dapnyaa…adik ak yah! Ni yang akak….”

100_2799

“Tak pe…kakak tunggu lah adik besar nanti, masa tu kita wrestling rebut ais krim k…”

Dua hari berturut-turut sambut beday kakak..hihi…tak lah. Secara kebetulan je, petang Ahad lalu Nilai, otw balik dari kampung. So, papa singgah la kat Ice Room Nilai. Belanja kakak makan ais krim. Once in a blue moon.

100_2860100_2853

100_2841

Komen? Biasa-biasa je. Tak lah sedap sangat food kat sana. Cuma ais krim tu boleh la. Lain dari yang lain. Tapi bagi mama, mahal. Tak berbaloi.

Tapi kalau yang ini, berbaloi-baloi…hihi…beli ayam golek sekor. Makan puas2 kat umah. Till now pun still ada belen lam peti tu… Tak abes makan 3 beranak je Smile

100_2887

Last but not least, kakak & her beday cake! Masih fail tiup lilin. Tak reti lagi.

100_2867

Habis kek semangkuk. Good job! Tapi pakej la ngan comot tu…huhu…pas makan, terus kena tuka baju tido lain pulak. Ni celebrate petang tadi, lepas balik keje.

100_2877

 

HAPPY BIRTHDAY SAYANG. MAMA & PAPA & ADIK SAAAAAAAYANG KAKAK!

MMUAAHHH Party smileBirthday cakeGift with a bowSend a kiss

3 comments:

wida said...

happy besday zara..be a good girl ok

Mama Zara said...

thanks aunty wida :)

akmafaizal said...

alala... tomeinyer dia...so cute

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...