10 January 2011

Jom join blog list kami...


Dah 5 hari pun masuk tahun 2011, baru nak buat. Agak-agak dapat dalam 100 blog pun ok lah kut. Yang dah ada ni kitorang akan kekalkan.

Apa benefit parking kat sini? Insya Allah akan dapat trafik dari kami hari-hari...kalau korang update entry hari-hari lah ye.

Cemana nak join? Buat entry ringkas, letak gambar budak kat atas tu. Dah siap, tinggalkan link korang kat komen ni ye. Ajak lah ramai kengkawan. Terpulang nak tag atau tak. Terpulang jugak kalau nak follow ke tak nak. Tak de paksaan...zass!

6 comments:

~ yus ~ said...

Moga dapat lebih banyak link ye...

Yang dah ada exchange link pun boleh buat ye..:)..

misza said...

nak join tapi tak cukup syarat. hehehe...semoga success.

Syafiq Rosli said...

thank 4 invitation..

fa10 said...

dah join,

http://bicaramataku.blogspot.com/2011/01/boglist-familymoza.html

sambil2 singgah kat blog i tu klik2 nuff skali ye. thanks very much

scha_imal87 said...

jOint!!
http://schaikmal.blogspot.com/2011/01/bloglist-2011.html

sissyira said...

salam

syira juga berminat untk berada disini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...