27 January 2011

ID Card holder.. mama punya


Cubaab mama yang kedua, yang pertama salah ukur kad..hihii.. Yang kedua ni, kejap je jahit...sebab senang je rupanya...idea dari jajakraf

Yang susahnya...sebab ada pembantu cilik. Nak tolong 'pass' tiny button tu kat mama...So, hasilnya butang-butang halus tu adalah pilihan kakak Auni ye... Dia akan pastikan mama jahit butang yang dia 'pass'...kalau tak, bising! Ngomel apa tah...macam tak puas hati...ahaha.

Neway, mama puas hati dengan ID Card holder ni..made for myself (",)

6 comments:

:: msAYU :: said...

lawa la id card holder ni..nak cmni sati bley??

Aku Ibu Muda said...

boleh je..hihii...bitau je nak kaler apa :)

-Mama Zara-

:: msAYU :: said...

nak kaler pink..bape harga die??

Cik Jue said...

cantik..kalau tempah boleh tak??rega berapa???

Mama Zara said...

msAYU - harga range RM 15 ke RM 20 bergantung pada hiasan, email ke mrs_shazwani[at]yahoo.com ye, inform details2 kalau nak ek...

kak Na - mcm kak an bagitau msAYU tu, bergantung pada hiasan. kalau plain je, RM 10.

Ujang9897 said...

blaja jait ktner mama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...