02 March 2011

Dan bila mereka main bersama... Zaquan tu nama jin ke???

Hampir bersawang dah rasanya blog ini... Kesibukan mama di office membataskan segalanya. Kat rumah pulak internet macam siput. Kami give up dah dengan CELCOM BROADBAND ni... Dulu2 service memang superb. Tapi semenjak dua menjak dah abes contract ni, terus speed down! Huh...tak berbaloi bayar RM 98 setiap bulan.

Cadang2nya menang nak tukar internet provider. Tapi macam nak 'puasa' dari internet dulu untuk beberapa ketika (ntah2 tak sampai seminggu dah menggelupur kat rumah...haha)

So, sementara ada celah masa sikit ni, nak tunjuk gambar 2 beradik yang dah pandai main bersama... Seronok


P/s: Ada terbaca status FB Ahmad Fedtri...katanya ada beberapa nama yang perlu dielakkan kerana ada kaitan dengan jin. Antaranya: Zaquan, Balqis, Qistina, Batrisya dan ada lagi... Korang ada pengalaman anak-anak nama ni kena gangguan makhluk halus tak???

6 comments:

wida said...

pernah baca gak..katanya kalau boleh elakkan beri nama anak dengan nama berkaitan jin.tp x tau nama apa..

Mama Zara said...

tu lah antara nama2nya wida...

Zaquan..Qistina..Balqis..Batrisya... Semua yang sedap2 maknanya

~ yus ~ said...

Oh! Anak akak nama Zakwan, tp setakat ni takdelah pulak apa2. Harap2 tiada apa-apalah.

Mama Zara said...

Kak yus... harap2 tak de apa lah kan.

Cik JuE said...

entahlah..tapi rasanye tak kot..mintak jauhlah..

Mama Zara said...

kak Na..terkejut gak bila dapat tau ni...mintak2 dijauhkan la semuanya kan :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...