06 August 2011

Bila ada anak perempuan

Lain kali sebelum mama nak beli apa2 keperluan perhiasan untuk orang perempuan, mama kena pastikan beli 2set terus. Kalau tidak, pasti berebut.

Macam cekak rambut blink2 yg ada kat atas kepala kakak. Sudahnya dia claim itu dia punya. Tapi bila dh rimas, kakak bagi mama 'pinjam' pulak.

Tak lama, bila jeles tengok mama je yg cantik...nanti dia ambil balik. "kakak pulak ye..."

Adoyai...sabar je lah. U ols yg ada anak perempuan pun macam ni jugak ke?

9 comments:

cucu umie said...

same shje mcm adik ayie yg twins tu..hehh

Mama Zara said...

mmg sifat kanak-kanak perempuan kan ayie :)

*twins lagi jenuh, mmg kena beli 2 terus..hihi

wida said...

alah..bukan anak perempuan jer. si waiz tu cekak rmbut sy pon dipakainya.tak sedar dia tu boy!

sayangsayangibu said...

tu belum alat mekap lagi tu dik
sampai sorok tak jumpa dimana

Ida_Iara said...

ade anak pompuan tp still a bby 6month++, tak reti nak 'pinjam2' brg mamanye lg.. hmm, tggu dia besar sketla nengok cmne gayanye.hihi.

Norhafiza said...

yesss..tepat sekali wani..wani nak tau..anak dara kakNo nih dah pandai nak pinjam2 tudung kakno tau hihi...sib baik baju kakNo dia tak muat lagi..mmm sabooo je le..

sW33tdARLiNG said...

anak saya pun dah ada ciri2 perkongsian tuu...

-Sara- said...

ehehe..yg bestnya jeles tgk mama melaram yee.. comel! :D

Mama Zara said...

wida...boboy pun sama ke...alahai

kak eja, bedak ngan lipstik wani dh jahanam :(

IDa...tungguuuuuu, nanti pasti merasa jugak :p

KakNo, tu cara-cara dah besar...kan

darling, lumrah gamaknya

Sara..dh ada sifat cemburu tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...